LÄHETYKSEN NOPEASTI! OSTA TÄMÄ USKOMATON TEEMA NYT YRITYKSESI MENESTYKSEEN!

Tietosuojakäytäntö

  1. esittely
    1.1 
    Olemme sitoutuneet suojaamaan verkkosivustomme vierailijoiden yksityisyyttä, palvelua
    käyttäjille, yksittäisille asiakkaille ja asiakashenkilöstölle.
    1.2 Tätä käytäntöä sovelletaan, kun toimimme rekisterinpitäjänä
    tällaisten henkilöiden henkilötiedot; toisin sanoen, missä määritämme
    näiden henkilötietojen käsittelyn tarkoitukset ja keinot.
    1.3 Verkkosivustollamme on yksityisyyden suojaa, joka vaikuttaa siihen, miten käsittelemme
    henkilötietosi. Tietosuojavalvonnan avulla voit määrittää, onko
    haluat vastaanottaa suoramarkkinointiviestintää ja rajoittaa
    henkilötietojesi kerääminen, jakaminen ja julkaiseminen. Voit käyttää
    tietosuojavalvonta tilisi asetusten kautta.
    1.4 Käytämme evästeitä verkkosivustollamme. Siltä osin kuin nämä evästeet eivät ole ehdottomasti
    tarpeen verkkosivustomme ja palvelujemme tarjoamiseksi, pyydämme sinua
    suostumus evästeiden käyttöön, kun vierailet verkkosivustollamme ensimmäisen kerran.
    1.5 Tässä käytännössä "me", "me" ja "meidän" viittaavat sivustoon burchda.net. Lisätietoja meistä on kohdassa
    14.
  2. Keräämämme henkilötiedot
    2.1
     Tässä osassa 2 olemme määrittäneet henkilötietojen yleiset luokat
    käsittelemme henkilötietoja, joita emme ole saaneet suoraan
    sinulta tietoja näiden tietojen lähteestä ja tietyistä luokista.
    2.2 Voimme käsitellä tietoja, joiden avulla voimme ottaa sinuun yhteyttä ("yhteystiedot").
    Yhteystiedot voivat sisältää nimesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi,
    postiosoite ja / tai sosiaalisen median käyttäjätunnukset. Lähde
    yhteystiedot ovat sinä ja / tai työnantajasi. Jos kirjaudut verkkosivustollemme a
    sosiaalisen median tili, saamme yhteystietojen elementtejä
    asiaankuuluva sosiaalisen median tilin tarjoaja.
    2.3 Voimme käsitellä verkkosivustosi käyttäjätilitietoja ("tilitiedot").
    tilitiedot voivat sisältää tilisi tunnuksen, nimen, sähköpostiosoitteen,
    yrityksen nimi, tilin luomis- ja muokkauspäivämäärät, verkkosivuston asetukset ja
    markkinoinnin mieltymykset. Jos kirjaudut verkkosivustollemme sosiaalisen median kautta
    tilitietoja, saamme osia tilitiedoista asiaankuuluvasta sosiaalisesta yhteisöstä
    mediatilien tarjoaja.
    2.4 Voimme käsitellä liiketoimiin liittyviä tietoja, mukaan lukien ostot
    tavarat ja / tai palvelut, jotka teet kanssamme ja / tai verkkosivustomme kautta
    (”Tapahtumatiedot”). Tapahtumatiedot voivat sisältää nimesi, käyttäjänimesi
    yhteystiedot, maksukorttisi tiedot (tai muut maksutiedot) ja
    maksutapahtuman tiedot. Tapahtumatietojen lähde olet sinä ja / tai meidän
    maksupalvelujen tarjoaja.
    2.5 Voimme käsitellä minkä tahansa viestinnän sisältämiä tai siihen liittyviä tietoja
    jonka lähetät meille tai jotka lähetämme sinulle ("viestintätiedot").
    viestintätiedot voivat sisältää viestinnän sisällön ja metatiedot
    liittyvät viestintään. Sivustomme tuottaa metatiedot
    liittyy yhteydenpitoon, joka tehdään verkkosivuston yhteydenottolomakkeiden avulla.
    2.6 Voimme käsitellä tietoja verkkosivustomme ja palvelujemme käytöstä ("käyttö"
    tiedot ”). Käyttötiedot voivat sisältää IP-osoitteesi, maantieteellisen sijaintisi,
    selaimen tyyppi ja versio, käyttöjärjestelmä, viittauslähde, käynnin pituus,
    sivunäkymät ja verkkosivuston navigointipolut sekä tiedot
    palvelun käytön ajoitus, taajuus ja malli. Käytön lähde
    data on analytiikan seurantajärjestelmämme.
  3. Käsittelyn tarkoitukset ja oikeusperustat
    3.1
     Tässä osiossa 3 olemme asettaneet tarkoitukset, joita varten voimme käsitellä
    henkilötietoja ja käsittelyn oikeusperustat.
    3.2 Toiminnot - Voimme käsitellä henkilötietojasi tarkoituksiin
    verkkosivustomme ylläpito, tilausten käsittely ja täyttäminen, palvelujen tarjoaminen
    palvelut, tavaroiden toimittaminen, laskujen, laskujen ja muun maksuihin liittyvän dokumentaation luominen sekä luotonvalvonta. Tämän käsittelyn oikeusperusta
    on oikeutettu etumme, nimittäin verkkosivustomme asianmukainen hallinta,
    palvelut ja liiketoiminta.
    3.3 Julkaisut - Voimme käsitellä tilitietoja julkaisemista varten
    tällaisia ​​tietoja verkkosivustollamme ja muualla palvelumme kautta
    nimenomaisilla ohjeillasi. Tämän käsittelyn oikeusperusta on suostumus.
    3.4 Suhteet ja viestintä - Voimme käsitellä yhteystietoja,
    tilitiedot, tapahtumatiedot ja / tai viestintätiedot tarkoituksiin
    suhteiden hallinnasta, kommunikoinnista kanssasi (lukuun ottamatta
    viestintä suoramarkkinointia varten) sähköpostitse, tekstiviestillä, postitse,
    puhelin, tukipalvelujen tarjoaminen ja valitusten käsittely. Oikeusperusta
    tämä käsittely on oikeutettuja etujamme, nimittäin viestintä
    verkkosivustomme vierailijat, palvelun käyttäjät, yksittäiset asiakkaat ja asiakas
    henkilöstö, suhteiden ylläpito ja henkilöstön asianmukainen hallinta
    verkkosivustomme, palvelut ja liiketoiminta.
    3.5 Suoramarkkinointi - Voimme käsitellä yhteystietoja, tilitietoja ja / tai
    tapahtumatiedot suoran luomisen, kohdistamisen ja lähettämisen tarkoituksiin
    markkinointiviestintä sähköpostitse, tekstiviestillä, postitse ja yhteydenotto
    puhelin markkinointiin liittyviin tarkoituksiin. Tämän käsittelyn oikeusperusta
    on suostumus.
    3.6 Tutkimus ja analyysi - Voimme käsitellä käyttötietoja ja / tai tapahtumia
    tietoja verkkosivustomme käytön tutkimiseksi ja analysoimiseksi ja
    palvelujen tarjoamiseen sekä muiden vuorovaikutusten tutkimiseen ja analysointiin
    liiketoimintaa. Tämän käsittelyn oikeusperusta on suostumus.
    3.7 Kirjanpito - Voimme käsitellä henkilötietojasi tarkoituksiin
    luodaan ja ylläpidetään tietokantojamme, varmuuskopioita tietokannoistamme ja
    liiketoimintatietomme yleensä. Tämän käsittelyn oikeusperusta on meidän
    oikeutetut edut, nimittäin sen varmistaminen, että meillä on pääsy kaikkiin
    tiedot, joita tarvitsemme liiketoimintamme asianmukaisesti ja tehokkaasti
    tämän politiikan mukaisesti.
    3.8 Suojaus - Voimme käsitellä henkilötietojasi turvallisuussyistä
    sekä petosten ja muun rikollisen toiminnan ehkäiseminen. Tämän oikeusperusta
    käsittely on oikeutettu etumme, nimittäin verkkosivustomme suojaaminen,
    palvelut ja liike-elämä sekä muiden suojelu.
    3.9 Vakuutus ja riskienhallinta - Voimme käsitellä henkilötietojasi
    tarvittaessa vakuutuksen saamiseksi tai ylläpitämiseksi
    kattavuus, riskien hallinta ja / tai ammatillisen neuvon saaminen. Laillinen
    käsittelyn perusta on oikeutetut etumme, nimittäin asianmukainen
    liiketoimintamme suojaaminen riskeiltä.
    3.10 Lakivaatimukset - Voimme käsitellä henkilötietojasi tarvittaessa
    oikeudellisten vaatimusten asettaminen, käyttäminen tai puolustaminen tuomioistuimessa
    hallinnollisessa tai tuomioistuinten ulkopuolisessa menettelyssä. Oikeusperusta
    tämä käsittely on oikeutettuja etujamme, nimittäin suojelu ja
    laillisten oikeuksiemme, sinun laillisten ja muiden laillisten oikeuksien puolustaminen.
    3.11 Lainsäädännön noudattaminen ja elintärkeät edut - Voimme myös käsitellä henkilötietojasi
    tietoja, jos tällainen käsittely on välttämätöntä lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi
    velvollisuutemme, joka on meille alainen tai tärkeiden etujen suojaamiseksi tai
    toisen luonnollisen henkilön elintärkeät edut.
  4. Henkilötietojesi toimittaminen muille
    4.1
     Voimme paljastaa henkilötietosi huolitsijoillemme ja lähetyskumppaneillemme
    siltä osin kuin se on kohtuudella tarpeen hankinnan tai ylläpitämisen kannalta
    tehokkaat tavaroiden toimitukset.
    4.2 Verkkosivustotietokannassamme olevat henkilötietosi tallennetaan palvelimille
    hosting-palvelujen tarjoajistamme.
    4.3 Verkkosivustoomme ja palveluihimme liittyvät rahoitustapahtumat voivat hoitaa
    maksupalveluntarjoajamme, PayPal, 2Checkout. Jaamme kaupan
    tiedot maksupalveluntarjoajamme kanssa vain siinä määrin kuin se on tarpeen
    maksujen käsittelyä, maksujen palauttamista ja kauppaa varten
    valituksiin ja kyselyihin liittyen tällaisiin maksuihin ja palautuksiin. Sinä pystyt
    löytää tietoja maksupalveluntarjoajien tietosuojakäytännöistä ja
    käytännöt osoitteessa https://www.paypal.com/uk/webapps/mpp/ua/useragreementfull https://www.2checkout.com/legal/terms/.
    4.4 Tässä jaksossa esitettyjen henkilötietojen paljastamisen lisäksi
    5, voimme paljastaa henkilötietojasi, jos se on tarpeen
    lakisääteisen velvoitteen noudattaminen, jolle olemme kohdistuneet, tai jotta voimme
    suojata elintärkeitä etujasi tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeitä etuja. Me
    voi myös paljastaa henkilötietojasi, jos se on tarpeen
    oikeudellisten vaatimusten esittäminen, käyttäminen tai puolustaminen tuomioistuimessa
    hallinnollisessa tai tuomioistuinten ulkopuolisessa menettelyssä.
  5. Henkilötietojesi kansainvälinen siirto
    5.1
     Tässä osiossa 5 annamme tietoja olosuhteista, joissa
    henkilötietojasi voidaan siirtää kolmanteen maahan Yhdistyneen kuningaskunnan ja / tai EU: n nojalla
    tietosuojalaki.
    5.2 Sivustomme hosting-palvelut sijaitsevat EU: ssa. Toimivaltaiset tiedot
    Suojeluviranomaiset ovat tehneet riittävyyden päätöksen
    kunkin EU-maan tietosuojalainsäädäntö.
    5.3 Tunnustat henkilökohtaiset tiedot, joiden kautta lähetät julkaistavaksi
    verkkosivustomme tai palvelumme voivat olla saatavilla Internetin kautta ympäri maailmaa.
    Emme voi estää tällaisten henkilötietojen käyttöä (tai väärinkäyttöä) muilla.
  6. Henkilötietojen säilyttäminen ja poistaminen
    6.1
     Tässä osassa 6 esitetään tietojen säilyttämiskäytännöt ja menettelyt, jotka ovat
    suunniteltu varmistamaan, että noudatamme oikeudellisia velvoitteitamme
    henkilötietojen säilyttämiseen ja poistamiseen.
    6.2 Henkilötietoja, joita käsittelemme mihinkään tarkoitukseen tai tarkoituksiin, ei pidetä
    pidempään kuin on tarpeen tätä tarkoitusta varten.
    6.3 Säilytämme henkilötietojasi seuraavasti:
    (A) yhteystietoja säilytetään vähintään yhden vuoden ajan
    viimeisimmän yhteydenoton päivämäärä sinun ja meidän välillä ja a
    enintään kolmen vuoden ajanjakso kyseisen päivämäärän jälkeen;
    (B) tilitietoja säilytetään vähintään yhden vuoden ajan
    kyseisen tilin sulkemispäivä ja enintään ajanjaksoksi
    kolmen vuoden ajan kyseisestä päivästä;
    (C) tapahtumatiedot säilytetään vähintään yhden vuoden ajan
    kaupan päivämäärän jälkeen ja enintään 3 vuodeksi
    vuotta kyseisen päivämäärän jälkeen;
    (D) viestintätiedot säilytetään vähintään yhden vuoden ajan
    kyseisen tiedonannon päivämäärän jälkeen, ja a
    enintään kolmen vuoden ajanjakso kyseisen päivämäärän jälkeen; ja
    (E) käyttötietoja säilytetään yhden vuoden ajan keräyspäivästä.
    6.4 Huolimatta tämän osan 6 muista säännöksistä, voimme pitää sinun
    henkilötietoja, jos tällainen säilyttäminen on välttämätöntä laillisten tietojen noudattamiseksi
    velvollisuutemme, tai meidän on suojattava elintärkeitä etujasi
    tai toisen luonnollisen henkilön elintärkeät edut.
  7. Sinun oikeutesi
    7.1
     Tässä osassa 7 on lueteltu oikeudet, jotka sinulla on tietojen perusteella
    suojelulaki.
    7.2 Tietosuojalainsäädännön tärkeimmät oikeudet ovat:
    (A) oikeus tutustua - voit pyytää kopioita henkilötiedoistasi;
    (B) oikeus oikaisuun - voit pyytää meitä korjaamaan virheelliset tiedot
    henkilötietoja ja täydentää puutteellisia henkilötietoja;
    (C) oikeus tietojen poistamiseen - voit pyytää meitä poistamaan henkilötietosi;
    (D) oikeus rajoittaa käsittelyä - voit pyytää meitä rajoittamaan
    henkilötietojesi käsittely;
    (E) oikeus vastustaa käsittelyä - voit vastustaa käsittelyä
    henkilötietojesi
    (F) oikeus tietojen siirrettävyyteen - voit pyytää, että siirrämme sinun
    henkilötietosi toiselle organisaatiolle tai sinulle;
    (G) oikeus valittaa valvontaviranomaiselle - voit
    valittaa henkilötietojesi käsittelystä; ja
    (H) oikeus peruuttaa suostumus - siltä osin kuin
    henkilötietojesi käsittely on suostumusta, voit peruuttaa sen
    suostumusta.
    7.3 Näihin oikeuksiin sovelletaan tiettyjä rajoituksia ja poikkeuksia. Voit oppia
    lisätietoja rekisteröidyn oikeuksista vierailemalla
    https://edpb.europa.eu/our-work-tools/general-guidance/gdpr-guidelinesrecommendations-best-practices_en and https://ico.org.uk/fororganisations/guide-to-data-protection/guide-to-the-general-data-protectionregulation-gdpr/individual-rights/.
    7.4 Voit käyttää kaikkia henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia viimeistään
    kirjallinen ilmoitus meille käyttäen alla mainittuja yhteystietoja.
  8. Tietoja evästeistä
    8.1
     Eväste on tiedosto, joka sisältää tunnisteen (merkkijono kirjaimia ja numeroita), joka
    lähetetään verkkopalvelimen selaimella ja selain tallentaa sen.
    Tunniste lähetetään sitten takaisin palvelimelle aina, kun selain pyytää a
    sivun palvelimelta.
    8.2 Evästeet voivat olla joko "pysyviä" tai "istunto" evästeitä: pysyviä
    eväste tallennetaan verkkoselaimeen, ja se on voimassa sen asettamiseen asti
    viimeinen käyttöpäivä, ellei käyttäjä poista sitä ennen viimeistä käyttöpäivää; istunto
    eväste puolestaan ​​vanhenee käyttäjän istunnon lopussa, kun
    verkkoselain on suljettu.
    8.3 Evästeet eivät saa sisältää tietoja, jotka tunnistavat käyttäjän henkilökohtaisesti, mutta
    henkilötietoja, joita tallennamme sinusta, voidaan linkittää tietoihin
    tallennettu evästeisiin ja saatu niistä.
  9. Evästeet, joita käytämme
    9.1
     Käytämme evästeitä seuraaviin tarkoituksiin:
    (A) todennus ja tila - käytämme evästeitä tunnistamaan sinut, kun sinä
    vieraile verkkosivustollamme ja selatessasi verkkosivustoamme ja auta meitä
    selvittää, oletko kirjautunut verkkosivustollemme;
    (B) ostoskori - käytämme evästeitä ostoksesi tilan ylläpitämiseen
    ostoskori, kun selaat verkkosivustoamme;
    (C) personointi - käytämme evästeitä tallentamaan tietojasi
    mieltymykset ja räätälöidä verkkosivustomme sinulle;
    (D) turvallisuus - käytämme evästeitä osana käytettyjä turvatoimia
    suojaamaan käyttäjätilejä, mukaan lukien kirjautumisen väärinkäytön estäminen
    tunnistetiedot ja verkkosivustomme ja palvelujemme suojaaminen yleensä;
    (E) mainonta - käytämme evästeitä auttaaksemme meitä näyttämään mainoksia
    on merkitystä sinulle;
    (F) analyysi - käytämme evästeitä auttamaan meitä analysoimaan käyttöä ja
    verkkosivustomme ja palvelujemme suorituskyky; ja
    (G) evästeiden suostumus - käytämme evästeitä tallentamaan mieltymyksesi suhteessa
    evästeiden käyttöön yleisemmin.
  10. Palveluntarjoajamme käyttämät evästeet
    10.1
     Palveluntarjoajamme käyttävät evästeitä, ja nämä evästeet saatetaan tallentaa sinuun
    tietokone, kun vierailet verkkosivustollamme.
    10.2 Käytämme Google Analyticsia. Google Analytics kerää tietoja käytöstä
    verkkosivustomme evästeiden avulla. Kerätyt tiedot ovat tottuneet
    luoda raportteja verkkosivustomme käytöstä. Voit saada lisätietoja
    Google käyttää tietoja vierailemalla
    https://www.google.com/policies/privacy/partners/ and you can review
    Googlen tietosuojakäytäntö osoitteessa https://policies.google.com/privacy.
  11. Evästeiden hallinta
    11.1
     Useimmat selaimet sallivat sinun kieltäytyä hyväksymästä evästeitä ja poistamasta evästeitä.
    Menetelmät vaihtelevat selaimissa ja versioissa
    versio. Voit kuitenkin saada ajantasaista tietoa estämisestä ja
    evästeiden poistaminen näiden linkkien kautta:
    (A) https://support.google.com/chrome/answer/95647 (Chrome);
    (B) https://support.mozilla.org/en-US/kb/enhanced-tracking-protectionfirefox-desktop (Firefox);
    (C) https://help.opera.com/en/latest/security-and-privacy/ (Opera);
    (D) https://support.microsoft.com/en-gb/help/17442/windows-internetexplorer-delete-manage-cookies (Internet Explorer);
    (E) https://support.apple.com/en-gb/guide/safari/manage-cookies-andwebsite-data-sfri11471/mac (Safari); and
    (F) https://support.microsoft.com/en-gb/help/4468242/microsoft-edgebrowsing-data-and-privacy (Edge).
    11.2 Kaikkien evästeiden estolla on kielteinen vaikutus monien käytettävyyteen
    sivustot.
    11.3 Jos estät evästeet, et voi käyttää kaikkia palvelumme ominaisuuksia
    -sivustolta.
  12. Muutokset
    12.1 Voimme päivittää tätä käytäntöä ajoittain julkaisemalla uuden version
    meidän nettisivumme.
    12.2 Tarkista tämä sivu ajoittain varmistaaksesi, että olet tyytyväinen mihinkään
    muutoksia tähän käytäntöön.
    12.3 Saatamme ilmoittaa sinulle tämän käytännön merkittävistä muutoksista sähköpostitse

Mitä etsit?

Liity postituslistallemme

Pysy ajan tasalla! Kuukausittaisia ​​vinkkejä, kappaleita ja alennuksia.

Ostoskorisi